Sparta Prag - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turu ilk maçında oynanacak Sparta Prag - Trabzonspor maçı öncesi herkes maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki Sparta Prag - Trabzonspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Sparta Prag - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turu ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nin köklü kulüplerinden Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor.

Peki Sparta Prag - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi, kanalda? İşte müsabaka hakkında tüm detaylar haberimizde...

SPARTA PRAG - TRABZONSPOR
Sparta Prag ile Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turunda karşı karşıya gelecek.

08.08.2019 Perşembe günü oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak.

SEYİRCİSİ OYNANACAK!
Generali Stadı'nda oynanacak mücadele ev sahibi takımının cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak. Stada ev sahibi takımın taraftarlarının yanı sıra Trabzonsporlu taraftarlar da alınmayacak. Sparta Prag Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Perşembe günkü Trabzonspor maçında kulübümüz UEFA tarafından seyircisiz oynama cezası aldığı için stadımız taraftarlarımıza kapalı olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz!" ifadeleri kullanıldı.

İSPANYOL HAKEM
Sparta Prag - Trabzonspor maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan José Luis Munuera Montero yönetecek. Munuera'nın yardımcılıklarını Iñigo Prieto López De Cerain ve Alfonso Baena Espejo yapacak. Maçın 4. hakemi ise Valentín Gómez oldu.

JOSE LUİS MUNUERA MONTERO KİMDİR?
19 Mayıs 1984 yılında İspanya'nın Jaen kentinde dünyaya gelen Munuera, İspanya Futbol Federasyonu'nun hakemlerinden birisidir.

Kariyerinde en çok Deportivo Alaves maçı (16 kez) yönetmiş olan İspanyol hakem eski Trabzonsporlu Okay Yokuşlu'nun da Celta Vigo forması ile iki kez maçını yönetmiştir.

Bu yıl ilk kez Avrupa Kupası Elemeleri'nde maç yöneten hakem (FC Vitorul - KAA Gent) Sparta Prag - Trabzonspor maçı ile ikinci kez Avrupa Ligi deneyimi yaşayacak.

HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Sparta Prag - Trabzonspor maçını hangi kanalın yayınlayacağı henüz belli değil. Trabzonsporlu taraftarlar TRT Spor, A Spor, gibi kanallara sosyal medya üzerinden çağrılar yaparken, henüz netleşen bir durum yok. Maçın yayınlanacağı kanal belli olduğundan burada olacak.

TRABZONSPOR'UN 20 KİŞİLİK KAMP KADROSUNDA ŞU İSİMLER YER ALDI
Kaleciler:
Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut

Defans: Majid Hosseini, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, İvanildo Fernandes, Joao Pereira, Kamil Ahmet, Filip Novak

Orta Saha: Jose Sosa, Abdülkadir Parmak, Obi Mikel, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Donis Avdijaj

Forvet: Caleb Ekuban, Alexander Sörloth

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 00:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER