Sosa'ya bir Süper Lig ekibi daha talip olmuş!

Trabzonspor ile sözleşmesi biten kaptan Jose Sosa ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Fenerbahçe'ye de önerilen Arjantinli yıldız için Süper Lig ekibinin atağa geçtiği ileri sürüldü

Sosa'ya bir Süper Lig ekibi daha talip olmuş!

Trabzonspor'la henüz mukavele yenilemeyen kaptan Jose Sosa ile ilgili Arjantin basınından yine flaş bir iddia gündeme geldi. 

Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre:  Arjantin’den Cielosports’un haberine göre; tatilini İspanya’da geçiren deneyimli futbolcu kariyerine hangi kulübün forması altında devam edeceği konusunda kararsızlık yaşıyor. 

Sosa’nın menajerinin önümüzdeki hafta Türkiye’ye geleceği, dolayısıyla yıldız oyuncunun durumunun da o tarihlerde netlik kazanacağı belirtildi. Arjantinli maestro hafta içinde Mert Hakan, Gökhan Gönül, Novak ve Caner'e imza attıran menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerilmişti.

Estudiantes 3 yıllık sözleşme teklif etti  Sosa’yı isteyen eski kulübü Estudiantes’in kendisine 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Başakşehir devreye girdi Haberde; Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir'in de tecrübeli orta saha oyuncusu için devreye girdiği ileri sürüldü. 

16 gol ve 19 asistlik performans Trabzonspor’un 2017’de Milan’dan kadrosuna kattığı Jose Sosa, bordo-mavili formayla 99 resmi maça çıkarken 16 gol, 19 asiste imza attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER