Piyangodan Gonzalo Higuain çıktı

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim Gonzalo Higuain oldu

Piyangodan Gonzalo Higuain çıktı

Beşiktaş transfer edeceği forvete 1.5 milyon Euro civarında bir rakam ödemeyi düşünüyor... ancak menajerler siyah-beyazlıların kapısından ayrılmıyor. Önceki dönemlerde ödenen yüksek rakamlar onu Beşiktaş’ın kapısına itiyor. 

Beşiktaş’ın Mandzukic’le görüşme yaptığı haberlerinin yayıldığı günlerde bir menajer, Juventus’un Gonzalo Higuain’i göndermek istediğini, kendilerine getirebileceğini anlattı. Juventus’tan 7.5 milyon Euro kazanan Higuain için yöneticiler, “O parayı karşılayamayız” dedi. Menajerin cevabı ise, “Mandzukic’e teklif ettiğiniz rakamı edin yeter” dedi.

Siyah-beyazlı yöneticiler bonuslar dahil 2.5 milyon euro ödeyebileceklerini, kiralama bedeli veremeyeceklerini, kesin satın alma bedeli vermelerinin söz konusu olmadığını anlattı. Bu cevabı cebine koyan menajer yaklaşık 15 gün sonra dün Beşiktaşlı yöneticilerle temas kurdu.

Beşiktaş’ın 2.5 milyon euro’yu garanti etmesi durumunda, Higuain’in alacaklarının 2.5 milyon euro’sundan vazgeçeceğini, Juventus’un da 2.5 milyon euro’yu kendisi ödeyerek Arjantinli oyuncunun bir sezon Beşiktaş’ta oynamasına izin vereceğini söyledi.

Beşiktaşlı yöneticiler Fenerbahçe’ye de aynı teklifi yapan menajerin verdiği bilgileri teyit etmek için Juventus’la temas kurma kararı aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER