Mikel’in eşi Olga Alegra sessizliğini bozdu!

John Obi Mikel’in eşi Olga Diyachenko Alegra'dan o iddialara cevap geldi...

Mikel’in eşi Olga Alegra sessizliğini bozdu!

Trabzonspor'da yılan hikayesine dönen John Obi Mikel ve eşi Olga Diyachenko Alegra hakkındaki iddialara, Rus milyarder Olga'dan yanıt geldi. 

Çıkan haberler için sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Olga Diyachenko, sert ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddiaya göre, Trabzonspor'un yıldızı John Obi Mikel'in eşi Olga Diyachenko Türkiye'yi terk etti.

Bunun üzerine sezon başında bonservissiz transfer edilen Obi Mikel'in de Trabzonspor yönetiminden izin isteyerek kulüpten ayrılmak istediği öne sürüldü.

Ancak oyuncunun Türkiye'deki temsilcisi Necdet Ergezen, "İddiaları saçma sapan buluyorum. Haberin yansıması, Obi Mikel’in performansıyla ilgili değil. Performansıyla ilgili eleştiriler olabilir. Bu işin içinde var. Kimsenin karşı çıktığı yok.

Ama günün sonunda farklı bir başlık altında bir haber uyduruldu. Yönetime talepte bulundu diye altı doldurulmaya çalışılmış. 2 kritik maç öncesi suyu bulandırmayı iyi niyetli bulmuyorum. Ayrılma durumu yok, Trabzonspor yönetimiyle de görüşmedi" ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

Yaşananların ardından Rus milyarder olan Olga Diyachenko Alegra sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yayınladı ve tepkisini dile getirdi.

İşte Olga Diyachenko Alegra'nın açıklaması:
"En şaşırtıcı olan şey, buna ne kadar da fazla kişi sevinmiş. Hatta haberleri okurken adeta mest olmuşsunuz. Şimdiden benim, onun ne kadar para alacağımızı ve çocuk velayetinin ayrıntılarını düşünüp hesaplamışsınız.

Ayrıca onu beyaz bir kadınla evlenme konusunda uyarmışsınız. Yorumlarınız, benim ve Mikel'in takipçilerinin büyük bir çoğunluğu hakkında çok şey anlatıyor gerçekten. Nefret etmek, sizin tam zamanlı işiniz gibi.

Belli ki çoğunuz ancak başkaları mutsuz olduğunda mutlu olabiliyorsunuz. Tebrikler!

Sizler hayatta gerçek kazananlarsınız. Bu çok aşağılayıcı olduğu için yorumda bulunmayacağım ama gerçek anlamda ailemiz hakkında ne düşündüğünüzü ifade ettiğiniz için teşekkür ederim."

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2019, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER