Fenerbahçe - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri ve bütün detayları

Süper Lig’in 3. Haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte karşılaşma ile ilgili bütün detaylar…

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri ve bütün detayları

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 3. Haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Müsabakaya dair bütün ayrıntılar haberimizde.

Ülker Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Ali Şansalan olacak. Karşılaşmanın VAR hakemi Ali Palabıyık, AVAR hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak. Saat 21:45’te başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Ayrıca Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşmasını Marat10 Canlı Anlatım sistemi ile anbean takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER!
FENERBAHÇE:
Altay- Ozan, Zanka, Jailson, Dirar, Emre, Tolga, Deniz Türüç, Rodrigues, Kruse, Vedat Muriç

TRABZONSPOR: Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak- Abdulkadir Parmak, Sosa- Avdijaj, Ekuban, Nwakaeme- Sörloth

Fenerbahçe ile Trabzonspor bugüne kadar 124 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 48 kez Fenerbahçe kazanırken 38 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 38 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. İstanbul’da oynanan 57 karşılaşmada ise 27 kez Fenerbahçe 9 kez Trabzonspor kazandı. 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son 27.04.2019 tarihinde İstanbul’da karşı karşıya gelirken müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe en son oynadığı karşılaşmada deplasmanda Başakşehir’i 2-1 mağlup ederken Trabzonspor sahasında AEK’ya 2-0 mağlup olmasına rağmen UEFA Avrupa Liginde gruplara kalma başarısı gösterdi.

Karşılaşma ile ilgili bazı notlar;
Fenerbahçe, Süper Lig'de Trabzonspor'a evinde 22 maçtır yenilmiyor (12G 10B). Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanındaki son galibiyetini 23 Ağustos 1997'de 3-1’lik skorla alırken; takımın şu anki teknik direktörü Ünal Karaman, bordo mavili ekibin üçüncü golünü kaydetmişti.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının altısı berabere tamamlandı (1G).

Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı 47 maçtır Süper Lig'de yenilmiyor (25G 22B). Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda derbi galibiyeti elde eden son deplasman takımı Beşiktaş (17 Nisan 2005, 4-3).

Trabzonspor, Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı oynadığı son 25 deplasman maçının sadece üçünü kazanabildi (12B 10M) ve son sekiz karşılaşmada rakiplerini mağlup edemedi (5B 3M).

Süper Lig'de devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi Trabzonspor (14 maç), galibiyet serisinin sahibi ise Fenerbahçe (6 maç).

Süper Lig'de deplasmanda sekiz maçtır yenilmeyen ve bu alanda devam eden en uzun serinin sahibi olan Trabzonspor (4G 4B), en son 2016/17 sezonunda daha uzun bir seri yakalamıştı (10 maç).

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de iç sahada oynadığı derbilerde attığı son 12 golün altısı duran toplardan gelirken, bu altı golün dördü penaltıdan atıldı.

Ligin ilk iki haftasında en fazla gol atan takım olan Fenerbahçe (7), geçen sezon aynı gol sayısına 10. haftada ulaşabilmişti.

Süper Lig'in ilk iki haftasında topa en fazla sahip olan (%69) ve en yüksek pas yüzdesi yakalayan (%88) takım Fenerbahçe.

2019 senesinde Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Vedat Muriqi (14 gol), çıktığı son altı karşılaşmada rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kosovalı futbolcu buna karşın, Süper Lig'de henüz Trabzonspor galibiyeti göremedi (5 maç).

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER