Jose Sosa haleflerini belirledi

Trabzonspor'da Arjantinli futbol yıldızı Jose Sosa gelecek planlarını da yine Trabzon üzerine kuruyor. Şu sıralar kulübüyle yeni sözleşme imzalama aşamasında olan Sosa futbolu bıraktıktan sonra da Bordo-Mavili kulübe hizmet etmek istiyor

Trabzonspor yönetimi Jose Sosa ile 1+1 yıllık daha anlaşmaya yakın… 2 sezon sonra futbolu bıraktıktan sonra Trabzonspor’da sportif direktör olarak yola devam edeceği konuşulan Arjantinli oyuncu, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile bu konuyu masaya yatırdı.

Futbolu bırakana kadar en üst düzeyde hizmet etmek istediğini, ancak yaşı gereği performansının önümüzdeki iki sezonda düşebileceğini anlattı.

Ahmet Canbaz’ı beğendiğini, Behlül, Cafer, Kerem ve Taha’nın da kendi yerini alabilecek isimler olduğunu anlattı. Bu oyunculara abilik yapıp, deneyimlerini aktardığını anlattı. Enteresan da bir öneri sundu. “Gelecek sezon yurt dışında bir lige gönderelim. Alt ligde olur” teklifi yaptı.

Sosa’nın özellikle İtalya ya da İspanya’dan birisine giderek bu genç oyuncuların farklı bir kültürü özümlemesini istediği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER