İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığına aday

Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF başkanlığı için nabız yokladığı iddia edildi

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığına aday

Yıldırım Demirören, TFF başkanlığından istifa etti. Mayıs’ta seçimler var. Yeni yönetimde Trabzonspor’u kimin temsil edeceği merak konusu. İddialara göre; İbrahim Usta yeni yönetimde de Trabzonspor adına TFF’de görev alacak. Trabzonspor cephesinin Usta’ya alternatif bir isim gündeme getirmeyeceği söylense de kulislerde TFF üyeliği için sürpriz hamlelerin olabileceği konuşuluyor. Usta dışında; Erdal Atalay, Haluk Şahin, M.Yiğit Alp, Taylan Önen, Cemil Kaya, Osman Terzi, Ali Sürmen’in de TFF için Trabzon’u temsil edecek üye olabileceği konuşulmaya başlandı.

HACIOSMANOĞLU, TFF BAŞKANLIĞI İÇİN ZEMİN YOKLADI
Bir başka iddia ise Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF başkanlığı için nabız yokladığı. Hacıosmanoğlu’nun bu hamlesine Trabzonspor’dan destek gelmediği öğrenildi. Ancak bazı kesimler, Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’u temsilen TFF de olması gerektiğine dair görüş belirtiyor.

ÖZAK YÖNETİME DANIŞMDAN TFF’YE İSİM VERECEK
TFF’deki son durumun ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yol haritası merak konusu oldu. Ağaoğlu’na bir yandan yönetimdeki arkadaşlarından, diğer yandan, yönetim dışındaki camianın önemli isimlerden telkinler geliyor. Bir başka iddia ise Faruk Özak’ın önderiliğindeki grubun yönetime danışmadan TFF’ye bir isim verme ihtimali olduğu konuşuluyor.

ŞENER: TFF’NİN VAROLUŞ NEDENİ MİLLİ TAKIM
Adı TFF başkanlığı için geçen isimler arasında yer alan Sadri Şener, Yıldırım Demirören'in 7 yıllık görev süresini de değerlendirdi. Demirören sayesinde, ekonomik yanların arttığını iddia eden Şener, “Federasyonun dünya ile olan ilişkileri değişti. Beğenmediğim noktası ise, milli takımların bu süreçte aldığı sonuçlar oldu. Federasyon orada zayıf bir  görüntü verdi. Esasında onun da sebeplerinin araştırılması lazım.  Federasyonun varoluş sebeplerinden biri de Milli Takım. Daha öncesinde daha havalı bir milli takımımız vardı şimdi ise pek ortalıkta gözükmeyen bir milli takımımız var" şeklinde konuştu.

(Fotospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER