Beşiktaş'ta dört ayrılık kesinleşti

Beşiktaş'ta sezon sonunda Şenol Güneş dışında takımdan ayrılacak futbolcular da belli oldu

Beşiktaş'ta dört ayrılık kesinleşti

Şenol Güneş’in takımdan ayrılmasıyla Beşiktaş kariyeri bitecek isimler olacak… zaten Başkan Fikret Orman da sürekli “küçülmeden” bahsederken, Güneş’le beraber siyah-beyazlı takım kariyerleri bitecek isimler de belirlenmeye başlandı. Bunların başında devre arasında gideceğini Güneş’ten önce Serdal Adalı’ya söyleyen Quaresma geliyor. Pektemek ve Atiba ile beraber kadro dışı kalan Tolga’nın da ayrılması kesinleşti.

BEŞİKTAŞ SEZON SONUNDA BU ATIBA’YA VEDA EDECEK
Şenol Güneş’in ayrılmasıyla kariyerine nokta koyması beklenen, Atiba Hutchinson'ın gol attığı 11 Süper Lig maçında Beşiktaş hiç yenilmedi. 8 galibiyet ve 3 beraberlik alındı. Atiba bu sezon ligde Beşiktaş formasıyla deplasmanda Ljajic’le beraber en fazla gol atan iki oyuncudan. Son 5 maçta 3 gol atan Kanadalı futbolcu aynı zamanda Beşiktaş kariyerinde ilk kez bir sezonda 3 gol kaydetmeyi başardı.

“EN KÖTÜ PLAN, PLANSIZLIKTAN İYİDİR”
Şenol Güneş’in takımdan ayrılması kesinleşti… konuşulan ise 22-25 Mart’taki maçlara Güneş’in çıkacağı. Fikret Orman ise “daha ligin bitmesine 3 ay var” diyerek B planı için hazırlık yapmadığı mesajını verdi. Bu durum ise sadece taraftarlar ve muhalefeti değil yönetim içindeki isimleride gerdi. O isimler, “başkanın bir planı varsa şimdiden açıklasın. Çünkü en kötü plan, plansızlıktan iyidir” ifadelerini kullanmaya başladılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER