Derbi öncesi sis endişesi! Vodafone Park'tan son görüntü!

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sis nedeniyle İstanbulspor - Menemenspor maçı ertelendi. Akıllara Beşiktaş - Trabzonspor maçının akıbeti geldi

Derbi öncesi sis endişesi! Vodafone Park'tan son görüntü!

Süper Lig'in 12.haftasında yarın oynancak olan Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi İstanbul'da sis bu akşam saatlerinde etkili oldu.

İstanbulspor - Menemenspor karşılaşması siz nedeniyle iptal edilirken derbinin oynanacağı Vodafone Park Stadı'ndan ilk görüntüler geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşam saatlerinden yarın öğle saatlere kadar İstanbul'a sis uyarısı yaparken karşılaşma saatinde sis tahmin edilmediği bildirildi. Öte yandan Vodafone Park Stadı'nın akşam saatlerinde sis ile kaplandığı görüntüler kaydedildi.

'Sarı Kod' ile yapılan uyarıda, "Yer yer yoğun olmak üzere Sis hadisesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

SİLİVRİ'DE YOĞUN SİS

Silivri'de yoğun sis etkisini gösteriyor. Sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, öğleden sonra da etkisini sürdürdü. Yoğun sis nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde yollarına devam ediyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER