Yönetimden, Sergen Yalçın’a ilk rest

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçların ardından yönetim içinde Sergen Yalçın rahatsızlığı başladı

Yönetimden, Sergen Yalçın’a ilk rest

Beşiktaş’ta işler iyi gitmiyor… Sporting hezimetiyle Avrupa’ya veda eden siyah-beyazlılar, Trabzonspor’a yenilgisiyle Süper Lige de hemen hemen beyaz mendil salladı.

Camia suçlu ararken, yönetim içindeki Sergen Yalçın muhalefeti hortladı. Geçen sezonun ilk haftalarında alınan kötü sonuçların ardından Yalçın’ın henüz Beşiktaş için hazır olmadığını düşünen yöneticiler değişiklik istemişti.

Başkan Ahmet Nur Çebi’ye ciddi baskı yapmışlardı. Trabzonspor maçına kadar benzer bir durum yoktu. Ancak Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında Yalçın’ın dikkatini çekilmesi gündeme gelecek.

Hatta gelen bilgilere göre Sergen Yalçın’dan yaşanan hayal kırıklığı ile ilgili bir rapor istenmesi bile gündemde…

Geçen sezon Çebi, Yalçın’ı “ne verdik ki, daha fazlasını isteyelim” diye savunuyordu. Bu kez muhalifler, “ne istedi de vermedik” diye Yalçın’ın kellesini istemeye hazırlanıyorlar.

Sergen Yalçın’ın çok istediği Rosier ve Ghezzal takımda tutuldu. Dünya yıldızları Alex, Batshuayi ve Pjanic transfer edildi.

SERGEN YALÇIN, TRABZONSPOR’A DAYANAMIYOR

Bu sezon çıktığı ilk 6 Süper Lig maçında 2 beraberlikle 4 puan kaybeden Beşiktaş aldığı 4 galibiyetle süreci 14 puanla tamamlamıştı.

Daha sonraki altı karşılaşmada siyah-beyazlılar 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile 11 puan bıraktı. 7 puan toplayabildi.

Sergen Yalçın'ın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup olduğu rakibi Trabzonspor. Yalçın dün akşam 5’nci Trabzonspor yenilgisini tattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER