Daha önce böyle bir kayıp hiç olmadı!

Trabzonspor, İstanbul'da liderliğini perçinlemek istiyor. Fırtına, Fatih Karagümrük'e konuk oluyor. Karşılaşma beIN Sports 1'den yayınlanıyor

Daha önce böyle bir kayıp hiç olmadı!

Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük, sahasında lider Trabzonspor'u konuk ediyor.

28 Kasım Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı saat 16.00'da başlayacak.

Fatih Karagümrük Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma şifresiz bir kanaldan yayınlanmayacak. Ancak karşılaşmanın canlı anlatımını Fotospor.com'dan takip edebilirsiniz.

Bu maç öncesinde Trabzonspor, 33 puanla lider durumda bulunuyor. Fatih Karagümrük'ün ise 22 puanı bulunuyor.

Ev sahibi ekipte cezalı olan Vegar Hedenstad, Lucas Biglia ve Ervin Zukanovic ile sakatlıkları bulunan Alpaslan Erdem, Burak Bekaroğlu, Mehdi Benatia ve Kerim Frei, bordo-mavili takıma karşı sahaya çıkamayacak.

Trabzonspor'da ise Hüseyin Türkmen ve Ecre Kardeşler'in sakatlığı sürüyor. Takımla çalışmalara Cuma günü başlayan Bakasetas ve Koita ise İstanbul'a götürüldü.

Muhtemel 11'ler

Fatih Karagümrük: Viviano, Balkovec, Luckassen, Baniya, Caner, Bertolacci, Erhun, Karamoh, Emre Mor, Ahmed Musa, Pesic

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Trondsen, Hamsik, Berat, Abdülkadir, Nwakaeme, Djaniny, Cornelius

Maç önü istatistikler

Trabzonspor ile oynadığı dört Süper Lig maçını da kaybeden Fatih Karagümrük'ün lig tarihinde 5+ kez karşılaşıp puan alamadığı bir rakibi bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'e konuk olduğu ilk resmi maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Trabzonspor (Eylül 1968), daha sonraki üç ziyaretinden de galip dönmeyi başardı (Süper Lig x2 & Türkiye Kupası).
Evinde oynadığı son 12 Süper Lig maçını kaybetmeyen Fatih Karagümrük (7G 5B), kulüp tarihinin en uzun serisini yakalamak istiyor.

Süper Lig'de 25 maçtır yenilmeyen Trabzonspor (14G 11B), daha uzun bir seriyi en son Şenol Güneş yönetiminde 1995'te yakaladı (26 maç).

Süper Lig'in 2021/22 sezonunda en fazla gol beklentisi yakalayan iki takım Trabzonspor (23.3 xG) ve Fatih Karagümrük (21.9 xG).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla organize hücum yapan iki ekip bu maçta karşı karşıya geliyor: Fatih Karagümrük ? 37 & Trabzonspor ? 34.

Süper Lig'de oynadığı son 11 maçta 10 golde pay sahibi olan Fatih Karagümrük orta sahası Andrea Bertolacci (8 gol & 2 asist), kariyerinde ilk kez tek sezonda üst üste dört karşılaşmada tabela katkısı sağlamak istiyor.

Görev yaptığı son iki lig maçında birer gol atan Trabzonspor orta sahası Abdülkadir Ömür, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla oyuncusu bir maçta hem gol atan hem de asist yapan takım Trabzonspor (Djaniny x2, Hamsik, Nwakaeme ve Gervinho).

Görev yaptığı son 25 maçta yenilgi yüzü görmeyen Abdullah Avcı (14G 11B), Süper Lig kariyerinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor (2016'da Başakşehir'in başında 26 maç). Avcı aynı zamanda teknik direktörlük kariyerinin en uzun galibiyet serisini de yenilemek için sahaya çıkıyor (Başakşehir ve Trabzonspor'un başında yedişer maç).

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER