Abdullah Avcı'dan ilk bomba! Eski öğrencisi...

Trabzonspor'la sözleşme imzalayan Abdullah Avcı, ilk transferini Ocak ayında gerçekleştirecek. Tecrübeli hocanın eski öğrencisi, ünlü yıldız ara transfer döneminde Trabzon'a çağrılacak. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'dan ilk bomba! Eski öğrencisi...

Eddie Newton'ın görevine son verilmesinin ardından Trabzonspor yönetimi, geçtiğimiz hafta içinde teknik direktör Abdullah Avcı ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Başarısız geçen Beşiktaş serüveninin ardından bordo-mavili takımla yeni bir sayfa açan tecrübeli teknik adam transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Bir an önce takımı ayağa kaldırmayı hedefleyen ve Erzurumspor maçından başlayarak galibiyet serisi yakalamak isteyen Abdullah Avcı’nın önümüzdeki süreçte transferle ilgili yönetimle görüşmesi bekleniyor.

Aralık ayında bu yönde bir toplantının yapılması beklenirken, Avcı’nın eski öğrencisi Gael Clichy’yi Trabzon’a çağırabileceği iddia edildi.

Tecrübeli hocanın Başakşehir’de en güvendiği isimlerden biri olan 35 yaşındaki sol bek, şu an boşta.

Yarım sezonluğuna... 
İstanbul ekibiyle yeni kontrat imzalamayan Clihcy, yarım sezonluğuna Trabzonspor forması giyebilir.

Amatör takımla antrenmanlara çıkıyor 
Geçtiğimiz sezon Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Fransız sol bek yeni sezon öncesi hiçbir takımla anlaşmadı. Clichy, National 3'te mücadele eden amatör ekip Thonon Evian Grand Geneve ile antrenmanlara çıkıyordu. Fransa'da National 3, 5. lig düzeyine tekabül etmekte.

Kariyerinde Arsenal ve Manchester City formaları da giyen Clichy, Fransız basınının yazdığı şekilde yıllık 3 milyon euroluk maaşıyla Başakşehir'in en çok kazanan oyuncusu konumundaydı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER