Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı ve Sörloth açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'nın bordo-mavili kulüp için en doğru isim olduğunu belirtti

Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı ve Sörloth açıklaması

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi'ni ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hayırlı olsun dileklerini ileterek önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor için doğru ismin Abdullah Avcı olduğunu belirten Ağaoğlu, "Trabzonspor'un hedeflerini en az bizler kadar iyi bilen insan. Trabzonspor, zirve takımıdır. Zirvede de rüzgarlar her zaman sert eser. Üstelik sabit bir yönden değil, çok değişken olarak eser.

Hocamız camiamızı yakından tanıyan ve bu coğrafyanın insanı. Sizin de bildiğiniz gibi Karadenizli, Rizeli hocamız. Gelmiş olduğumuz durum ve konum itibarıyla Trabzonspor için Trabzonsporumuz için en doğru isim olduğuna inanıyorum." dedi.

Sörloth ile ilgilide konuşan Başkan Ağaoğlu, "Sörloth konusu gündem oluşturmaktan başka bir şey değildi. Kullanılan ifadelerin çoğu bir yalandan ibaret. Sörloth’un menajerini dahi yanlış yazdılar veya söylediler. Sörloth orada mutlu değil gibi haberler çıktı, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor tarzında. Böyle bir şey doğru değil. O sırasını bekliyor, nasıl Yusuf beklediyse. 

Türkiye’den her hangi bir kulüp 10 lira teklif etmişse ve anlaşma sağlamışsa aynı parayı verdiği taktirde oyuncuyu kiralama ve satın alma hakkı bize aittir. Eğer biz kabul etmezsek başka takıma gidebilir. Yusuf’un kontrat şartlarında da bu madde var. Gerçek dışı haberlerle algı oluşturulmaya çalışılınca buna müdahale ettik” diye konuştu." ifadelerini kullandı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER