Trabzonspor'da yaprak dökümü sürüyor!

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın ardından Olcay Şahan ve Kucka ile de yolların ayrılması için harekete geçildi

Trabzonspor'da yaprak dökümü sürüyor!

Onur Kıvrak’la alacaklarının taksitle ödenmesi konusunda yapılan anlaşmanın ardından Juraj Kucka ile masaya oturuldu… İstanbul’a gelen Slovak oyuncunun menajeriyle alacaklarının taksitle ödenerek serbest kalması için görüşmelere başlandı. Kucka’nın alacaklarının bir kısmından vazgeçmek bonservisini almak istemesi görüşmeleri hızlandırdı. 

Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Kucka’ya teklifler olduğunu doğruladı. Şahin, ''Biz nasıl diğer kulüplerden futbolcu istiyorsak Kucka’yı da isteyen takımlar var. Resmi bir teklif yok ama arayıp soranlar var. Resmi teklif gelirse kararı da yönetim verir'' dedi.

OLCAY’LA DA FESİH GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Trabzonspor’da devam etmek istediğini ve TFF’ye gitmeyeceğini kaydeden Olcay Şahan’ın menajeri İstanbul’a çağrıldı. Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp’in yürüteceği görüşmelerde Olcay’la anlaşma zemini aranacak. 1.2 milyon Euro’luk alacağı bulunan Olcay’ın menajeriyle taksitlendirme ve bonservisinin bedelsiz verilmesi konusu masaya yatırılacak.

SEMAVİ; OLCAY VE ONUR’U SATMAK İÇİN YETKİ İSTEDİ
Bu arada Trabzonspor’un eski futbolcusu Semavi Uzun, Trabzon’a gelerek kadro dışı bırakılan Olcay ve sözleşmesi feshedilen Onur’a kulüp bulmak istediğini söyledi. Yönetim Olcay konusunda Semavi’ye yetki verdi. Onur’un durumunun ise kendilerinden bağımsız olduğu aktarıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2019, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER