Lucescu, 'Doğru Avrupa futbolunun beyni' diyerek Fenerbahçe'ye önerdi!

Romanya’dan ortaya atılan Loan Lupescu’nun Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü olacağı iddiasının detayları ortaya çıkmaya başladı…

Lucescu, 'Doğru Avrupa futbolunun beyni' diyerek Fenerbahçe'ye önerdi!

Cocu’nun kovulduğu dönemde Lucescu’nun Fenerbahçe’nin başına geçeceği iddia edilmişti. O dönemde Lucescu dedikodularını artıran ise Rumen teknik adamla Ali Koç’un 9 Aralık’ta yaptığı görüşmeydi. İşin ilgincinin ise o görüşmede Lucescu’nun yanında yer alan kişinin Ioan Lupescu olduğu. Lucescu’nun, UEFA’nın üst düzey danışmaları arasında yer alan Lupescu’yu Ali Koç’a, Doğru Avrupa futbolunun beyni diye tanıttığı, Fenerbahçe’nin kendisinden yararlanmasının faydalarını anlattığı bildirildili.  

Comolli'nin transferlerle bir alakası yok
Fenerbahçe’de artık Damien Comolli’nin görevine son verildiği açıklamasının resmi olarak yapılması bekleniyor… Terraneo’nun durumuna düşen ve 800 bin Euro’luk tazminatını kurtarmaya çalışan Fransız sportif direktörle Başkan Ali Koç’un da tüm bağlarını kopardığı bildirildi.

Yurt içinden yapılan transferlerde Ali Koç ve Semih Özsoy yurt dışından yapılacak transferlerde ise bizzat Ali Koç yetki kullanırken, Comolli sadece scout şefi gibi bulduğu futbolcuların istatistiklerini yönetimle paylaşma görevini yürütüyor. Başka bir işe karışmıyor.

Comolli'nin scoutları ile yollar ayrılıyor
Bu arada Comolli ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı… adları açıklanmayan fakat Fenerbahçe’nin yeni scoutları olduğu iddia edilen 4 isimle Ocak ayına kadar yapılan anlaşmaların uzatılmadığı ortaya çıktı. Bu isimlerle 6 aylığına anlaşmaların yapıldığı, performansılarına göre uzatma ve sona erdirme hakkının Fenerbahçe’de olduğu hatırlatıldı.

Şu an için Fenerbahçe’nin 1’i Türkiye’de 1’i de Almanya’da olmak üzere iki Türk scoutunun bulunduğu Comolli’nin scoutları denen isimlerin kulüple bağlarının kalmadığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER