Trabzonspor'a yazılan Bongonda ile ilgili yeni gelişme!

Bongonda için Belçika’da işler iyi gitmiyor… Son 2 maçta gözden düştü! Hoca farklı ismi tercih edince oyuncunun bu durumdan pek de mutlu olmadığı kaydedildi. Ancak son maçta oyuna sonradan girip gol atması işleri değiştirir mi bunu da zaman gösterecek

Trabzonspor'a yazılan Bongonda ile ilgili yeni gelişme!

Trabzonspor’dan oynadığı dönemde Bordo - Mavili taraftarlarla büyük bir uyum yakalayan Theo Bongonda ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Bordo - Mavili taraftarların destek mesajlarına Bongonda, "Sevgili Trabzonspor fanatikleri, bana devam eden desteğiniz için teşekkür ederim. 

Sizlere geri dönmek için verdiğim sözü yerine getireceğimden emin olabilirsiniz.”diye yanıt vermesi sosyal medyada bir anda hareketliliğe neden oldu. 

BONGONDA YEDEK, PAİNTSİL OYNUYOR

Son olarak Genk’in 1 - 1 berabere kaldığı Cercle Brugge maçında takımının 89’da beraberlik golünü atan Bongonda ile teknik direktör John van den Brom ile arası pek de iyi değil. Son 2 haftada yedek kalan Bongonda’nın yerine Brom, kadroda  Joseph Paintsil’i tercih ediyor. 

ŞUAN Kİ EN İYİ OYUNCU OYNUYOR

Bongonda’nın oynaması ile West Ham maçının ardından açıklamalarda bulunmuş ve “Bongonda bu durumda zorlanıyor mu? Evet. Ama şu an ki en iyi oyuncu oynuyor. Theo’da Paintsil’in iyi gittiğini görecek. Ayrıca çocuklar, birbirlerine her şeyi veriyorlar” demişti.

2 OYUNCUNUN İSTATİSTİKLERİ

İki oyuncunun istatistiklerine bakıldığında ise Belçika Liginde Paintsil 6 maçta forma giyerken 1 gol 2 asist yaptı. Son 2 maçta ise 11’de başladı ve birinde 80 diğerinde 58 dakika sahada kaldı. Bu maçlarda Paintsil 1 asiste imza attı.

Bongonda ise toplamda 11 maçta görev aldı ve 5 gol, 2 asiste imza attı. Son 2 maçta ise Bongonda birinde 10 dakika, birinde de 32 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER