Nihat Özdemir’den Elmas’a Terim’e indirim sözü

Galatasaray camiasında sadece isimlerin değil yapısının da değiştirileceği Tahkim ve Disiplin Kurulları’nın, Fatih Terim, Burak Elmas ve Rezzan Epözdemir’e verdiği cezalarla TFF’yi ve Başkan Nihat Özdemir’i de zor durumda bıraktı

Nihat Özdemir’den Elmas’a Terim’e indirim sözü

Cezaların açıklanmasından hemen önce Özdemir, Elmas’a, iki kurulun değiştirilmesiyle ilgili sözler verirken, Burak Elmas da aldığı sözleri; “Nihat Özdemir ve ekibi de bizim istediğimiz önemli değişikliklere önem verdi” açıklaması yaptı.

Özdemir’in bu görüşmede iki kurulun değiştirilmesini onaylamasının bizzat Burak Elmas tarafından açıklanması ise iki kurulun tüm üyeleri arasında infialle neden oldu.

Elmas’a Terim’e en alt limitten ceza verme sözü veren Özdemir’in, Elmas’ı aradığı ve bunu düzeltme sözü verdiği iddiası ortaya atıldı. Galatasaray’ın konuyu Tahkim Kurulu’na taşımasını istediği gündeme düştü. Tahkim Kurulu’nda özellikle Terim’in cezasına ciddi bir indirim sözü verdiği konuşulmaya başlandı.

Ancak daha önce TFF’nin kurullarını tanımadığını açıklayan Terim’in kendisinin cezasıyla ilgili ne savunma yapmayı kabul ettiği, ne de cezasının Tahkim’e taşınmasına onay vermediği belirtildi.

(Fotospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER