Galatasaray taraftarlarından TFF'ye Erzurum tepkisi

Spor Toto Süper Lig 25 ve 26. hafta fikstürü açıklandı. Galatasaray taraftarları sosyal medyada BB Erzurumspor - Trabzonspor maçının saat 16:00'da oynanmasına tepki gösterdi

Galatasaray taraftarlarından TFF'ye Erzurum tepkisi

Spor Toto Süper Lig 25 ve 26. hafta fikstürü açıklandı. Özellikle 26.. hafta maç programında BB Erzurumspor - Trabzonspor müsabakasının saat 16:00'da olmasından dolayı Galatasaray taraftarları sosyal medyada büyük tepki gösterdi. 

Galatasaray kulübü hatırlanacağı BB Erzurumspor maçının daha uygun, meteorolojik, saha ve fizik koşullarda oynanabilmesi için gündüz saatlerine alınması konusunda başvuruda bulunduklarını fakat reddedildiğini açıklamıştı.

GALATASARAY'IN RESMİ AÇIKLAMASI 
Bilindiği üzere, 3 Mart 2019 Pazar günü saat 19:00 da oynanacak olan Erzurumspor - Galatasaray maçı için, gerek TFF gerekse yayıncı kuruluş nezdinde maçın daha uygun meteorolojik, saha ve fiziki koşullarda oynanabilmesi ve gündüz saatlerine alınması konusunda, maç saatinin ilan edildiği ilk günden itibaren başvuruda ve müteaddid görüşmelerde bulunduk. 

Bu çerçevede, sporcu sağlığını ön plana alarak, maçın daha adil ve eşit şartlarda oynanması için 13:30 ya da 16:00 gibi uygun bir saate alınması yönünde yaptığımız yazılı talebimize karşı; yayıncı kuruluş ve ev sahibi takımın olumsuz görüşleri gerekçesiyle, daha önce ilan edilen gün ve saatte oynanacağı TFF tarafından Kulübümüze bildirilmiştir.

Galatasaray taraftarları ise Spor Toto Süper Lig 25. haftasında BB Erzurumspor ile Trabzonspor maçının saat 16:00'da oynanacak olmasından dolayı sosyal medyada bu duruma ciddi tepki gösterdi. 

(FutbolArena)

İŞTE SÜPER LİG'İN 25 VE 26. HAFTA FİKSTÜRÜ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER