Fatih Terim neşteri vurdu! 3 futbolcu kızağa çekiliyor

Ankaragücü yenilgisi ile müthiş galibiyet serisi son bulan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim faturayı bazı oyunculara kesti. Performanslarında düşüş olan 3 futbolcu yedek kulübesine çekiliyor. İşte detaylar...

Fatih Terim neşteri vurdu! 3 futbolcu kızağa çekiliyor

Süper Lig'in 28. haftasında Eryaman Stadı'nda Ankaragücü karşısında ummadığı mağlubiyet alan Galatasaray'da müthiş galibiyet serisi son bulmuştu.

Fatura sadece hakemlere çıkmadı 
Sarı-kırmızılı yönetim, Mostafa Mohamed'in kırmızı kartının ardından hakemlere ve VAR hakemlerine tepki göstermişti. Ancak 2-1'lik yenilginin faturası sadece hakemlere çıkmadı.

Kadroda revizyon 
Bir süredir kazanan takımı bozmamaya çalışan tecrübeli teknik adam, bu kez kaybeden takımda önemli değişiklikler yapacak.

Mohamed'in yerine Falcao
Fatih Terim, Pazar günü Demir Grup Sivasspor karşısında kart cezalısı Mohamed'in yerine Falcao ile oyuna başlamayı düşünüyor.

Formsuz Gedson Fernandes dinlendirilecek 
Devre arası transfer döneminde 500 bin euro kiralama bedeli karşılığında kadroya katılan Gedson Fernandes, formsuz görüntüsü nedeniyle dinlendirilecek.

Etebo da kızağa çekilecek 
Etebo'yu da kızağa çekecek olan deneyimli hoca, merkezde Taylan ile Belhanda'yı birlikte sahaya sürmenin hesapları içinde.

Feghouli sağ kanada dönüyor 
Ayrıca son maçta oyuna girdikten sonra takımı hareketlendiren Feghouli de, sağ açıktaki yerine geri dönecek.

DeAndre Yedlin'in yerine Linnes 
Savunmada da DeAndre Yedlin'in yedeğe çekilmesi ve Martin Linnes'in oynatılması düşünülüyor.

Saracchi veya Emre Taşdemir dönerse plan değişebilir 
Ancak Terim, Ömer Bayram'ın da sol bekteki grafiğinden memnun değil. Saracchi ve Emre Taşdemir'den birinin, Sivasspor maçına yetişmesi durumunda ilk 11'e girebileceği ifade ediliyor. Aksi takdirde solda Linnes, sağda Yedlin kurgusu da gündemde.

Luyindama yeniden ilk 11'e dönecek 
Tecrübeli teknik adam, antrenman performansı ve sağlık durumlarına göre bu isimler hakkında bir karar verecek. Luyindama'nın da Sivas mücadelesine kadar hafif sakatlığını atlatıp, 11'e dönmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER