Ali Koç üstü kapalı Trabzon'u suçladı!

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışına girdiği bu sezon Fenerbahçe camiası bütün kozlarını oynamaya devam ediyor. Uzun süredir sessiz olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor'dan şikeyle çalınan şampiyonluğunu geri almaya çalıştıklarını söyledi

Ali Koç üstü kapalı Trabzon'u suçladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı televizyon programında kızışan şampiyonluk yarışısı sonrası algı yapmaya devam ediyor. 

'Yeniden yapılandırma' ve TFF'nin 'Takım harcama limitleri'ne dair konuşan Ali Koç, 3 Temmuz'da Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım tarafından Trabzonspor'dan şikeyle çalınan şampiyonluğunu alınmaya çalıştığını söyledi. 

'ŞAMPİYONLUĞUMUZU ALMAYA ÇALIŞTILAR ŞİMDİ ÖNÜNE GEÇMEYE ÇALIŞIYORLAR' 
"Bu sistem çökecek. Aksini iddia eden varsa çıkalım, konuşalım. Belki, biz göremiyoruz, bakıyoruz, alttan üstten ama göremiyoruz. Bu konuyu bilmeyenler de var Federasyonun içinde. Burada 2 artı 2, 4 etmiyor. Keşke etse... Biz öyle bir noktaya geldik ki Fenerbahçe'ye ne olursa olsun, şampiyon olmasın. 3 Temmuz'da şampiyonluğumuz alınmaya çalışıldı. Şimdi de muhtemel şampiyonluğumuzun önüne geçilmeye çalışılıyor."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER