Süper Lig’de Ünal Karaman sürprizi!

Bruno Pinheiro'da yaşananların ardından alternatif isimlere yönelen Beşiktaş'ta gündeme gelenlerden biri de Ünal Karaman oldu

Süper Lig’de Ünal Karaman sürprizi!

Başkan Ahmet Nur Çebi “çiğ çiğ yerler” diyerek Bruno Pinheiro’yu veto etti… istediği Şenol Güneş ise yönetim kurulundaki isimler tarafından “yaşlı” ve “ekibi yok” diye istenmiyor.

Güneş’i isteyen Çebi ile “yabancı ve genç teknik adam isteyen” Erdal Torunoğulları, Adnan Dalgakıran ve Ceyhun Kazancı’dan oluşan ekip farklı isimler üzerinde durmaya başladı.

Ahmet Nur Çebi; Şenol Güneş/Francesco Farioli’de ısrar ederken, Pinheiro ile uygulanmak istenen projeyi beğenen ancak Portekizli teknik adamın yanlış isim olduğunu savunan yöneticiler sürpriz bir isim ortaya attı: Ünal Karaman.

Trabzonspor'da yaptıklarını öven bu isimler Ünal Karaman’ın; Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür’ü de Türk futboluna kazandırdığını anlattılar.

Ünal Karaman ismini ortaya atan yöneticilerin diğer argümanı ise taraftarın kabulleneceği oldu. Güneş ve Pinheiro’nun aksine Karaman'ın taraftarı bölmeyeceğini düşünüyorlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Yılmaz
İbrahim Yılmaz - 2 yıl Önce

Ünal hoca iyi bir isim.sergen hocadan sonra sep guardiola bile gelse ,bu ortamda başarı şansı az. Önder hoca ile durum idare edilmeli ve yeni sezonda başarılı,çalışkan ve genç bir hoca ile yeni sezon planlanmalıdır...

Ümmet
Ümmet - 2 yıl Önce

Tam isabet Ünal hoca

Metin Tutgun
Metin Tutgun - 2 yıl Önce

Evet ben zaten hiç biri gelmesin diye veto edenlerdenim ben bir antrenör olarak ta bardan oraya Ünal karaman ismini söyleyen biriyim adam gibi adam o tam yakışan o yemin olsun Trabzon ona teşekkür etmesi gerek saygılar.

SIRADAKİ HABER