Şenol Güneş’in dönüşünü istifalar engelledi

Beşiktaş istifa eden Sergen Yalçın’ın yerine teknik direktör arıyor… Bruno Pinheiro ile anlaşma tamam. CEO Ceyhun Kazancı resmen açıkladı. Başkan Ahmet Nur Çebi “tamam” derse 350 bin euro’luk tazminatı ödecek. İstanbul’a gelecek

Şenol Güneş’in dönüşünü istifalar engelledi

Ancak Başkan Çebi, hala hemşerisi, kadim dostu Şenol Güneş’ten vazgeçmiş değil. Güneş’i takımın başına getirmek için yönetim kurulunu ikna etmeye çalışıyor.

Ancak başta Ceyhun Kazancı, Erdal Torunoğulları ve Adnan Dalgakıran olmak üzere yönetimin ağır topları

Pinheiro yönünde oy kullandı. Güneş’i yönetimde Başkan Çebi’den başka isteyen yok. Aslında Başkan Çebi de, Pinheiro için verilen raporlardan etkilendi.

Ancak son kez yönetim kurulunu, “burası Türkiye. Del Bosque’yi ‘Kadıköy Kasabı’ diyerek kuyruğuna teneke bağlayarak gönderdik. İki tane kötü sonuç alındığında Pinheiro’ya neler söyleyeceklerini hayal bile edemiyorum. Bu adamı burada çiğ çiğ yerler” sözleriyle ikna etmeye çalıştı. Ancak başarısız oldu.

Çebi’nin yönetim kurulunu çiğneyerek Güneş’i getirmekten ise istifalardan korktuğu için durdurduğu öğrenildi. Güneş’in gelmesi durumunda; başta Ceyhun Kazancı, Erdal Torunoğulları ve Adnan Dalgakıran’ın istifalarını vereceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER