Beşiktaş'ta gözler Burak Yılmaz'da...

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin indirim çağrılarına sessiz kalan golcü oyuncunun harekete geçmesi bekleniyor

Beşiktaş'ta gözler Burak Yılmaz'da...

Burak Yılmaz daha önce alacakları konusunda kolaylık sağlama ve maaşların dondurulması konusunda yönetime kolaylık sağlamış, ancak indirim konusunda aynı kolaylığı göstermemişti.

Beşiktaş yönetimi ise tüm takımdan indirim isteme konusunda Burak Yılmaz’ın bir adım atmasını ve gerekli indirimi yapmasını bekliyor. Ancak şimdiye kadar Burak’tan herhangi bir hamle gelmedi. 

Bu da yönetim içinde rahatsızlık yaratmış durumda. Başkanın futbolcularla yaptığı son görüşmede konuşmasının çoğunda Burak’a bakarak yapması da dikkat çekmişti.

ÇEBİ: İNDİRİM YAPMAK İSTEYEN VARSA BUYURSUN GELSİN
Başkan Ahmet Nur Çebi, koronavirüs belasını atlattıktan sonra soluğu Ümraniye’de aldı… futbolcularla bir araya geldi. Kendileriyle bir konuşma yaptı. Kulübün durumunu anlattı. Finansal olarak yaşadıkları zorluklardan bahsetti. Ayrıca pandeminin ekonomilerini daha da bozduğunu söyledi.

Çebi’nin bu görüşme sırasında, “sizden bize yardımcı olmanızı bekliyoruz. Herkesten belirli bir oradan indirim yapmak zorundayız. Umarım bizden önce siz gelir ve indirim yapmak istediğini bize söyler” dedi. Ancak Başkan’ın bu açıklamasına rağmen herhangi bir oyuncu yönetime indirim teklifi yapmadı.

(Fotospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER