Beşiktaş'ta 1 ayrılık 1 transfer! Yeni sezonda...

Beşiktaş'a Arsenal forması giyen Mohamed Elneny önerildi

Beşiktaş'ta 1 ayrılık 1 transfer! Yeni sezonda...

Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş yönetimi ilk olarak takımdan ayrılacak olan oyuncuların boşluğunu doldurmayı planlıyor.

Atiba'nın futbolcu bırakacak olması, Medel'in de ayrılmayı düşünmesi nedeniyle ön libero mevkiindeki eksikliği gidermek için harekete geçen yönetim, rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Ayew'i Fenerbahçe ile beraber Beşiktaş'a da öneren İngiliz menajerin, sezon sonunda Arsenal'den ayrılacak olan Elneny'nin siyah-beyazlı formayı giyebileceğini ilettiği ortaya çıktı.

26 yaşındaki ön libero 2016'dan bu yana Arsenal'de görev yapıyor. Kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Elneny'nin, takımdan ayrılmayı düşündüğü; Beşiktaş'ın da kiralama ardından satın alma opsiyonu için nabız yokladığı ifade edildi.

Beşiktaş yönetimi, Atiba ve Medel'den doğacak boşluğu, Arsenal'den ayrılmayı isteyen Mısırlı Mohamed Elneny ile doldurmayı hedefliyor.

Ayrıca Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida hakkında da transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Vida hakkında yapılan açıklamada, Hırvat oyuncunun Beşiktaş'ta mutlu olduğu ancak gelecek tekliflerin değerlendirebileceği belirtildi.

Başkan Fikret Orman'ın da yıldız stoper için gelecek teklifleri kabul edebileceği öğrenildi.

(Fotomaç)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER