Beşiktaş, Orkun Kökçü'yü transfer etti mi?

Beşiktaş'ın Feyenoord'da oynayan Orkun Kökçü'yü kadrosuna kattığı iddia edildi. Ancak oyuncunun babası bu iddiaları yalanladı

Beşiktaş, Orkun Kökçü'yü transfer etti mi?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Orkun Kökçü transferinde Beşiktaş'ın mutlu sona ulaştığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın Feyenoord'un 2000 doğumlu Türk futbolcusu Orkun Kökçü'yü 4 yıllığına renklerine bağladığı ancak genç futbolcunun sezon sonunda siyah beyazlı takıma katılacağı iddialar arasında yer aldı. Ancak Orkun Kökçü'nün babası bu transfere açıklık getirdi.

Babası 'transfer bitmedi' dedi!
Halis Kökçü, oğlunun Beşiktaş ile anlaştığı haberini paylaşarak, ''Orkun Kökçü ile bu arkadaşın zikrettiği kulüpler ile herhangi bir ilişkisi şu an söz konusu değildir'' şeklinde yazdı.

Orkun Kökçü kimdir?
29 Aralık 2000 Hollanda'nın Haarlem şehrinde doğan Orkun Kökçü, futbola Groningen altyapısında başladı. 2014 yılında Feyenoord altyapısına geçen Orkun Kökçü, burada A takıma kadar yükseldi. Bu sezon Feyenoord U21 formasıyla boy gösteren Orkun Kökçü, A takımının formasını da ligde 2 kez giydi ve 1 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.

Orta sahada forma giyen Orkun Kökçü, daha önce Instagram sayfasından Beşiktaş formalı fotoğraflarını paylaşmıştı. 2020 yılına kadar Feyenoord ile sözleşmesi bulunan Orkun Kökçü, Hollanda U19 formasını da giyiyor.

(Fotospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER