Burak Yılmaz işi ciddileşti! Tam 10 yıl sonra...

Trabzonspor'la ayrılık noktasına gelen Burak Yılmaz, tam 10 yıl sonra eski takımına dönüyor...

Burak Yılmaz işi ciddileşti! Tam 10 yıl sonra...

Ligin ilk yarısı biter bitmez hem ikinci yarı hem de 2019-2020 sezonu için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi, yeni yılın ilk günlerinde Burak Yılmaz transferi için kolları sıvayacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in çok istediği golcü oyuncu için, siyah-beyazlı yönetim önce Trabzonspor Yönetimi ile ortak bir noktada buluşmaya çalışacak.

Şenol Güneş ile birkaç gün sonra buluşarak hem gidecek hem de gelecek oyuncular için kritik bir toplantı yapacak olan yönetim, yol haritasını bu görüşmeden sonra çizecek. Burak Yılmaz’ı transfer etmek isteyen ve bu süreci Trabzonspor ile iyi ilişkiler içerisinde yürütmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, birçok seçeneği de masasında tutuyor.

Gelir-gider dengesi nedeniyle Burak Yılmaz’ı bonservis bedeli ödemeden transfer etmek isteyen siyah - beyazlı kulüp, 2020’de sözleşmesi bitecek olan bu oyuncuyu, ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamayı da düşünüyor. Yüksek bir rakam olmaması durumunda satın alma opsiyonlu bir seçeneği de planları arasında tutan Beşiktaş Yönetimi, 2019’un ilk günlerinde bu transferi bitirmeye çalışacak.

Liste hazır
Öncelikle Burak Yılmaz’ın, Trabzonspor Yönetimi ile arasındaki problemlerini çözmesini bekleyen Beşiktaş Yönetimi, alternatif golcülerle de temas halinde olmaya devam edecek.​​​

(Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER