Yusuf'un peşini bırakmıyorlar! İşte gelen teklifler...

Trabzonspor’un genç yeteceği Yusuf Yazıcı’nın peşini İspanyollar bırakmıyor

Yusuf'un peşini bırakmıyorlar! İşte gelen teklifler...

Gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran Trabzonspor’un 22 yaşındaki yıldızı Yusuf Yazıcı’ya teklifler gelmeye başladı. 

VİLLAREAL İSTEDİ
Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçı takip eden İspanya’dan Villareal yetkileri Trabzonspor’a 7 milyon Euro ve sonraki satışan %10’luk bir teklif sundu. Gelen bu teklif Trabzonspor cephesi tarafından az bulunurken teklifin arttırılması istendi.

SEVİLLA TAKİPTE
Yusuf Yazıcı’yı Sevilla’nın da takip ettiği ve önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalacağı gelen bilgiler arasında. 

LİLLE 8 MİLYON EURO'DAN AÇTI...
Bu sezon Trabzonspor forması altında 3 gol 2 asist yapan Yusuf Yazıcı’yı Lille kulübü de Kayserispor mücadelesinde takip etmişti.  

Yusuf’u çok beğendiklerini aktaran Lille’li yöneticiler kapıyı 8 milyon Euro’dan açarken sonraki satış payını yüzde %10 olarak düşündükleri gelen bilgiler arasında. 

Fransız kulübü bu sezon gösterdiği performansla şampiyonlar ligini garantilerken başında bulunan Luis Campos genç oyuncuları partlatması ile biliniyor.  Konuyla ilgili Fransız temsilcisinin teklifi arttırabileceği konuşuyor. 

SOCİEDAD'DA İSTEMİŞTİ
Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon İspanya’nın Sociedad kulübü Yusuf Yazıcı için 8 milyon Euro %20 sonraki satıştan pay teklif etmişi. 

(61Saat)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER