Trabzonsporlu futbolcunun transferinden vazgeçtiler!

Trabzonspor'un genç yıldızı Cafer Tosun geçtiğimiz günlerde Karagümrük ile anlaşma sağlamıştı

Trabzonsporlu futbolcunun transferinden vazgeçtiler!

Trabzonspor altyapısında gösterdiği performansla bir dönem Alman devi Borussia Dortmund'un transfer listesinde yer alan Cafer Tosun yaşadığı şansız sakatlıklar sonrası eski performansından uzaklaşmıştı. Trabzonspor taraftarının büyük umutları olan 19 yaşındaki orta saha ile geçtiğimiz günlerde yollar ayrılmış ve genç yetenek Karagümrük ile anlaşma sağlamıştı.

TRANSFER İPTAL OLDU!
Karagümrük resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Daha önce duyurduğumuz Cafer Tosun transferinden, Trabzonspor Kulübü ile mutabakata vardığımız anlaşmada istenilen yeni değişiklik sonrasında vazgeçmiş bulunmaktayız. Genç oyuncuya ve Trabzonspor Kulübü'ne başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

TRABZONSPOR'A DÖNÜYOR MU? 
Yaşanan son gelişmeler sonrası Cafer Tosun'un Trabzonspor ile devam edeceği ve bordo mavili takımın Trabzon'da gerçekleştirdiği idmanlara katılacağı iddia edildi. Cafer Tosun geçen sezonu kiralık olarak 1461 Trabzon'da geçirmişti. 

AYRILIĞI BU SÖZLERLE AÇIKLAMIŞTI!
Trabzonspor'dan ayrılan Cafer Tosun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "9 yaşında heyecanla, umutla ve sevinçle girdiğim bu yoldan 19 yaşında ayrılıyorum. Bu süre zarfında çok güzel duygular yaşadım. 16 yaşında A takım formasını giymek nasip oldu. Uzun yıllar bu formayı giymek isterdim ama kısmet değilmiş. Üstümde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.." ifadelerine yer vermişti. 

Cafer Tosun yaptığı açıklama sonrası Trabzonspor resmi hesabını takipten çıkarmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER