Trabzonspor transferde bombaları patlatıyor!

Trabzonspor'da herkes forvet transferine kilitlendi! Ağaoğlu tarih verdi...

Trabzonspor transferde bombaları patlatıyor!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu taraftarın merakla beklediği forvet transferi ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

İşte forvet forvet transferi için "Çarşamba düğümü atarız" diyen Ağaoğlu'nun açıklamaları:
“Herhalde önümüzdeki hafta hallederiz. Epey bir mesafe kat ettik o konuda. Şimdilik o kadarını söyleyeyim. Önümüzdeki hafta içerisinde büyük bir ihtimalle bitireceğiz. Bugün cumartesi, yarın Pazar. O konuyla alakalı olarak Pazartesi-Salı çok yoğun geçecek. Çarşamba inşallah düğümü atarız diye düşünüyorum. İnşallah bir aksilik olmaz. 

ÜZERİMİZE GELDİLER
Campi transferini örnek vereyim. Herkes üzerimize geldi. Stoper, stoper, stoper… Bekleyin… Bizim bir ödenecek oyuncuya 3 harcayarak paramız yok. Bir liraya transfer edeceğimiz bir oyuncuyu 3’e transfer etmek gibi bir yanlışın içerisine girmeyiz biz. Rakamlar falan ortadaydı. 800’ler falan konuşuluyordu. Kaça gerçekleştirdik, gördünüz. Bugün de 150 forma sattırdık o futbolcuya. Bonservis bedelinin bir kısmını da kendisi ödedi.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİK
Yani geçtiğimiz sezon biz sadece puan anlamında mücadele vermedik. Çok önemli mesajlar verdik. Ülkedeki genç futbolculara da mesajlar verdik. O yüzden bu genç futbolcuların neredeyse tamamına yakın bir bölümü parayı-pulu düşünmeden birinci öncelikleri ve tercihleri Trabzonspor. Çünkü şunu çok iyi biliyorlar artık, ‘Kendimizi gösterdiğimiz, çalıştığımız takdirde, hak ettiğimiz takdirde yaşımıza bakılmaksızın hocamız o formayı bize teslim eder’.

ASLAN PARÇALARI
Onun için bu gençler toplasan aşağı-yukarı 500’e yakın kendi kategorilerinde Milli maç oynamış olan çocuklar. Yeni kalecimiz Erce de çok iyi bir kardeşimiz. Onun da takıma katılmasından son derece mutluyum. Ve ileriye dönük bana kalırsa Trabzonspor sadece Trabzonspor’un değil, Türk futbolunun önümüzdeki 15 yıl kaleci sorununun çözecek bir kaleci yoğunluğu var. Şu köşede çalışıyorlar, aslan parçaları"


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER