Trabzonspor'dan 3 bomba daha!

Trabzonspor Kulübü, 20 yaşındaki ön libero Mehmet Özcan ile 23 yaşındaki sağ bek Fevzi Yıldırım için Eskişehir ile görüşüyor. Trabzonspor ayrıca Salbzburg'dan Mahamadou Dembele için de girişimlere başladı

Trabzonspor'dan 3 bomba daha!

Transfer politikasını gençler üzerine kuran Trabzonspor, iki genç isim için daha harekete geçti. Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'dan Fıratcan Üzüm sonrası 2 futbolcuya daha imza attırmaya hazırlanıyor.

Karadeniz ekibinin, Eskişehirspor forması giyen 20 yaşındaki ön libero Mehmet Özcan ve 23 yaşındaki sağ bek Feyzi Yıldırım için de nabız yoklamaya başladı.

Bu iki isim için görüşmelerin devam ettiği ve ilerleyen günlerde resmi imzaların atılacağı belirtiliyor. 1.75 boyundaki Mehmet'in sözleşmesi 2021'de, yine 1.75 boyundaki Feyzi'nin sözleşmesi 2020'de bitiyor. Fıratcan Üzüm'ün bu transferlerde çok önemli rol oynaması bekleniyor.

Dembele pazarlığı
Karadeniz Fırtınası, Red Bull Salzburg'dan Mahamadou Dembele'yi beğenmişti. Oyuncu için pazarlıklar da resmen başladı. Trabzonspor, Salzburg'a 250 bin euro'luk bir teklif sundu ancak alınan ilk cevap "1 milyon euro'ya satarız" oldu. Görüşmeler sürecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER