Trabzonspor'da Sivasspor maçı öncesinde sürpriz

Trabzonspor, Sivasspor maçına kilitlendi. Bordo mavili yönetim de bu maç öncesinde prim sürprizinde bulundu

Trabzonspor'da Sivasspor maçı öncesinde sürpriz

Trabzonspor, Sivasspor maçını bekliyor. Trabzonspor’da tek hedef Sivasspor’u Akyazı’da devirerek maç eksiğine rağmen puan farkıyla liderlik koltuğuna oturmak... 22’nci haftada oturulacak liderlik koltuğundan ise hiç kalkmamak. Sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Bunun için bordo-mavili takımda da da yönetimde de tüm hazırlıklar tamamlandı.

5 maçtır üst üste kazanan Trabzonspor’da yönetim her 3 maçta bir verdiği galibiyet primini ise bu hafta Sivasspor maçından önce futbolculara dağıttı. Yeni Malatyaspor maçının oynanmasının kendi hataları olmadığını belirten yöneticiler, futbolculara sürpriz yaptı.  

Hüseyin Çimşir'in Sivasspor uyarıları
Teknik direktör Hüseyin Cimşir ise oyuncularıyla Sivasspor’la ilgili son konuşmalarını yaptı… 5 haftadır üst üste kazanamasa da ligin lideri ile oynayacaklarını hatırlattı. Bu ligin en saygı değer takımlarından birisine karşı sahada terlerinin son damlalarına kadar savaşmaları gerektiğinin altını çizdi.

Ayrıca belki de sadece Türkiye’de değil Avrupa’nın de en iyi kontra atak takımıyla oynayacaklarını söyledi. Emre Kılınç ve Andrade ile kanatları güçlü bir ekibe karşı oynayacaklarını belirtti. Ara toplardan pozisyon yaratma konusunda Mert Hakan önderliğinde etkili olduklarını belirtti. Gol pozisyonlarına girme konusunda zorluk çekmeyen ve top havadan oynandığında etkili bir rakip bulacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER