Sörloth’tan EuroSport’a şok sözler!

Trabzonspor’un Norveçli oyuncusu ülkesinde Eurospor’a konuştu… Türkiye’ye dönerek yeniden futbol oynamaya ve goller atmaya hazır olduğunu söyledi

Sörloth’tan EuroSport’a şok sözler!

Trabzon’da kalmaya devam edebileceğini ancak yönetim kendisine “gidebilirsin” dediği için şehirden ayrıldığını söyleyen Sörloth, “kalmamı isteseler kalırdım. Ama gidebileceğimi söylediklerinde aileme ve sevgilime yakın olmayı tercih ettim” dedi.

Trabzonspor’da mükemmel bir hayatı ve evi olduğunu söyleyen Sörloth, “Bodo’da oynarken karanlık bir apartman dairesinde yaşıyordum. Ama o takımda bile oynamıyordum. Lig sonuncusu takımda oynamayacak kötü bir oyuncu olup olmadığımı çok düşündüm” itirafında bulundu.

Menajerim bana Trabzonspor’un beni istediğini söyleyince Türkiye’yi bilen babam, “ihtiyacın olan takım, şehir ve taraftar” dedi. “Belki babam olmasaydı Trabzonspor’u tercih etmezdim” diyen Sörloth, “ama görüyorum ki verdiğim en iyi karar” dedi.

HODGSON, SÖRLOTH’U GÖNDEREREK BÜYÜK HATA YAPTI
Kariyerini Crystal Palace’te tamamlayan Norveçli futbolcu Breide Hangeland ülkesinde TV2’ye konuştu. Sörloth’un Trabzonspor’a opsiyon hakkıyla kiralanmasına izin veren Roy Hogson’ın büyük hata yaptığını söyledi. Hangeland, Trabzonspor’un Norveçli golcüsünü “Roy Hodgson'a Sörloth'i yeniden takımda geri isteyip istemediğini sorsaydınız, ‘tabii ki’ diye cevap verirdi. Crystal Palace için mükemmel bir oyuncuydu. Uzun boylu ve güçlü, topu tutmada da iyi üzerine gol de atıyor” sözleriyle övdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER