Son teklif yapıldı! Avcı o ismi istiyor

Süper Lig'de ilk yarıyı lider olarak bitiren ve şampiyonluğun en büyük adayın konumunda bulunan Karadeniz ekibi Trabzonspor sol bek arayışlarını sürdürüyor. Puchacz için Union Berlin'in inadı kırılmadı. Bordo-mavililer, Gürcü futbolcu Irakli Azarovi için girişimlerini hızlandırdı. İşte detaylar...

Son teklif yapıldı! Avcı o ismi istiyor

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Karadeniz temsilcisi devre arasında eksik gördüğü yerleri tamamlamak için yoğun şekilde uğraşıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden yönetim, sol bek mevkii için Tymoteusz Puchacz ile görüşmüştü.

Polonyalı oyuncudan "Evet" yanıtı alan Trabzonspor, Union Berlin'in 4 milyon euro'da diretmesi üzerine masadan kalkmıştı. Fırtına'nın gündemine bir kez daha Irakli Azarovi girdi. Gürcü oyuncu için bastırıyorlar.

SON TEKLİF YAPILDI

Trabzonspor, İrakli Azarovi için Dinamo Batumi'ye son teklifini yaptı. Bu rakamın 1 milyon euro'nun üzerinde olduğu kaydedildi. 19 yaşındaki oyuncuda en büyük pürüz menajeri. Irakli'nin menajeri oyuncusunu Rus pazarına götürmek istiyor.

Karadeniz ekibi devreye Gürcü futbolunun efsaneleri Arçil-Şota Arveladze'yi soktu. Bir dönem Trabzonspor'da oynayan ikizler, Azarovi ile görüşerek kariyeri için rotasını bordo-mavili kulübe kırmasını önerdiler. Sezon başı da istenmiş, transferi son anda yatmıştı.

KIRMIZI GÖRMEDİ

Irakli Azarovi bir savunma oyuncusu olmasına rağmen temiz futboyula biliniyor. 19 yaşındaki oyuncu henüz kariyerinin başlangıcında ancak sakar bir isim değil. İrakli Azarovi henüz kırmızı kartla hiç oyun dışında kalmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER