Petkovic Trabzonspor için gemileri yaktı! Kulübüyle konuştu ve...

Trabzonspor, yeni sezonda iddiaları bir kadro kurmak için çalışmalara başlarken forvet bölgesi için gündeme gelen isim de bilindiği gibi Petkovic, Bugün Fotomaç Gazetesinde çıkan haberde, Petkovic'in Trabzonspor'a gelmek için çok uğraşı içerisinde olduğu ve kulübüyle görüşme yaptığı belirtildi

Petkovic Trabzonspor için gemileri yaktı! Kulübüyle konuştu ve...

Süper Lig'de yeniden zirveyi kovalamak isteyen Karadeniz ekibi transferde hareketli günler geçiriyor.

Kourmpelis, Fernandez, Orsic ve Onuralp'i renklerine bağlayan bordo-mavililer forvet için Bruno Petkovic'ten başkasını düşünmüyor.

Fotomaç Gazetesinin haberine göre:

Teknik direktör Nenad Bjelica da ısrarla onu istiyor. Trabzonspor, Dinamo Zagreb'in 5 milyon euro'dan başlayan pazarlıklarda Hırvat ekibinin inadını kırmaya başladı. 2.5 milyon euro'ya Bruno Petkovic'in bonservisini almak için çaba gösteriyor.

'KOLAYLIK SAĞLAYIN'

Trabzonspor, Dinamo Zagreb ile 1 yıl kontratı kalan Bruno Petkovic için uğraşırken tecrübeli forvet de bordomavili kulübe gelmek için uğraşıyor. Eski hocası Nenad Bjelica ile yeniden buluşmak isteyen Hırvat forvet, Dinamo Zagreb yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Petkovic bu buluşmada kariyerini Trabzonspor'da sürdürmek istediğini belirterek "Beni bırakın. Bonservisimde Trabzonspor'a kolaylık sağlayın. Bjelica'nın yanına gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu da Fırtına'nın işini kolaylaştırıyor.

Petkovic, Bjelica'yla çalıştığı 73 maçta 23 gol, 23 asistle oynadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER