Nwakaeme'den son dakika sözleşme kararı!

Galatasaray ve Fenerbahçe sezon sonunda Trabzonspor'la sözleşmesi bitecek olan Anthony Nwakaeme ile yakından ilgileniyor ancak Nijeryalı futbolcu, Bordo-Mavili takımla sözleşme uzatmaya sıcak bakıyor

Nwakaeme'den son dakika sözleşme kararı!

Trabzonspor formasıyla ilk sekiz haftada 4 gol 2 asistle muhteşem bir performans ortaya koyan Anthony Nwakaeme'nin Bordo-Mavili kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Yıldız futbolcunun geleceği büyük merak konusu...

Galatasaray ve Fenerbahçe ilgileniyor
32 yaşındaki hücum oyuncusuyla Fenerbahçe ve Galatasaray yakından ilgileniyor. İki kulüp de sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor.

Anthony Nwakaeme kalmak istiyor!
Nijeryalı futbolcuya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Nwakaeme Trabzonspor'da oldukça mutlu ve Bordo-Mavili takımla sözleşme uzatmaya sıcak bakıyor. 

Nwakaame'nin Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisi karşısında mutlu olduğu ancak kariyerine Trabzonspor'da devam etmek istediği belirtiliyor.

3 yıllık yeni sözleşme!
32 yaşındaki yıldız futbolcunun Trabzonspor'da yapılacak seçim öncesi 3 yıllık sözleşmeye atacağı da ifade ediliyor.

2018 yılında 1.1 milyon Euro karşılığında Hapoel Beer Sheva kulübünden transfer edilen yıldız futbolcu gösterdiği istikrarlı performansla taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

Anthony Nwakaeme'nin performansı
2018-2019 | 27 maç 10 gol, 10 asist

2019-2020 | 43 maç 14 gol, 8 asist

2020-2021 | 35 maç 8 gol, 5 asist

2021-2022 | 12 maç 5 gol, 2 asist

Bu arada, Trabzonsporlu taraftar, bordo-mavili takımın Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin heykelini yaptırmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER