İşte Trabzonspor'da yaşanan son gelişmeler

Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. İşte Trabzonspor'da yaşanan son gelişmeler

İşte Trabzonspor'da yaşanan son gelişmeler

Trabzonspor, Antalya deplasmanında kaybederek birçok unvanını bıraktı.

Süper Lig'de 27 haftadır, deplasmanda 25 maçtır yenilmeyen, üst üste 8 haftadır galip gelen Fırtına'nın parmak ısırtan serisi Antalya'da son buldu.

Bordo-mavililer, Süper Lig'de 278 gün, deplasmanda da 412 gün sonra mağlup oldu ve farkı daha da açma fırsatını kaçırdı.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN NET MESAJ!

25 yaşındaki başarılı eldiven, "Şimdi daha güçlü olma zamanı, başımızı öne eğmeyeceğiz. Tam aksine daha ileriye bakacağız. Bunu yapmalıyız ki inancımızı herkes daha iyi görsün. Milyonlarca taraftarımız bizden şampiyonluk istiyor ve bunun için elimizde büyük bir fırsat var. Yeter ki biz işimizi iyi yapmaya devam edelim" ifadelerini kullandı.

MAREK HAMSİK ''SAVAŞMALI VE MÜCADELE ETMELİYİZ''

Marek Hamsik arkadaşlarına moral vererek, "Bu sadece üç puan kaybı ama kazanacağımız çok daha fazlası var. Birbirimize daha çok sarılmalıyız. Daha çok yardımlaşmalı, savaşmalı ve mücadele etmeliyiz. Bu yenilgiyi unutup önümüze bakalım. Alacağımız galibiyetlerle yeni bir seri başlatmalıyız" dedi.

YEREL BASIN ''NAZARLIK OLSUN''

Trabzon yerel basını, Antalya mağlubiyeti için 'Nazarlık' başlıklarını attı ve şampiyonluğa olan inancı vurguladı.

(Fotomaç)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER