FIFA'dan Trabzonspor'a transfer yasağı geldi ancak...

Futbolun patronunun Bordo-Maivliler'e bir dönem transfer yasağı verdiği belirlenirken, FIFA'daki dosyaların çözüme kavuşturulmaması halinde puan silme cezasının dahi alınabileceği ortaya çıktı

FIFA'dan Trabzonspor'a transfer yasağı geldi ancak...

Trabzonspor kulübünün bir süredir FIFA ile transfer yasağı konusunda yaptığı görüşmelerin ardından futbolun patronunun Bordo-Mavili kulübe kararını ilettiği ileri sürüldü. Kararda Bordo-Mavili kulübe bir dönem transfer yasağı verildiği fakat bu cezanın ne zaman çekileceği konusunda net bir şey belirtilmediği kaydedildi. FIFA’nın cezanın devre arasında veya gelecek sezon çekilebileceği yönünde kulübe teklif sunduğu yönetimin de bu doğrultuda karar vermek için düşündüğü iddia edildi.

İHTİMALLER MASADA
FIFA’nın geçmişten gelen sorunların çözülmediği için bu kararı aldığı öğrenilirken sorunların devam etmesi halinde bir dönem daha transfer yasağının yanı sıra puan silme cezasının da Bordo-Mavili kulübe verilebileceği öğrenildi. FIFA’nın Trabzonspor kulübünden cezanın ne zaman çekilmesi konusunda cevap beklediği kaydedilirken yönetimin bu konuda Cuma gününe kadar düşüneceği belirlendi. Yönetim kulübün menfaatleri doğrultusunda tüm ihtimalleri değerlendiriyor.

YENİ YOL HARİTASI
Trabzonspor'da kampın son gününde Antalya’ya giden Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’ın FIFA’nın aldığı kararı teknik direktör Ünal Karaman ile paylaşıp yeni bir yol haritası çizildiği öğrenildi. Transfer yasağının devre arası uygulanması halinde Bordo-Mavililer, 1461 Trabzon’dan kampa götürülen ve kiralıktan geri dönen Abdurrahim Dursun’u kadrosuna katamayacak. Karaman da kararın uygulanması ihtimaline karşılık U21 takımından Tayyip Ebrar Cumhur, Tunahan Ergül, Kerem Baykuş ve Behlül Aydın’ı A takım ile idmanlara çıkarma kararı aldı.

(Sonnokta)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER