Djiku’nun menajerleri yüzde 10 pay istiyor

Trabzonspor'a yazılan son stoper Alexander Djiku'ydu. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Hoffenheim'e transfer olacakken, stoper oyuncusunun menajerleri son anda istedikleri komisyonu artırarak transfere engel olmuş...

Djiku’nun menajerleri yüzde 10 pay istiyor

Trabzonspor’a yazılan son stoper Alexander Djiku… Ancak Ganalı stoper bir kaç hafta önce Bundesliga’dan Hoffenheim’e gidecekken transfer bir anda bozuldu.

Fransız gazeteci Santi Aouna'ya göre, Alexander Djiku'nun Strasbourg'dan Hoffenheim'a transferi bir Alman aracı kurumun anlaşma komisyonundan pay almaya çalışmasıyla yüzünden başarısız oldu. L'Équipe'ye göre, Djiku'nun aynı zamanda menajeri olan kardeşi son dakikada daha yüksek bir komisyon istediğinde anlaşma bozuldu.

Menajeri geri çekildi ve Hoffenheim'ın kendisine komisyonu yüzde 3 oranında azaltması için bir ültimatom verdiğini açıkladı. Aouna, anlaşmadaki bir Alman menajerin Djiku transfer komisyonundan pay almaya çalıştığını ve anlaşmanın son dakikada çökmesine neden olduğunu açıkladı.

Djiku'nun çevresi, transferde 1.4 milyon Euro'ya denk gelen yüzde 10'luk bir komisyon istiyor. Gerçek rakam, 1 milyon Euro'ya denk gelen yüzde 7'lik bir komisyondu. Djiku, geçen sezon Ligue 1'deki bazı muazzam performansların ardından birçok kulübün radarındaydı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER