Cornelius'tan ilginç sözler

Trabzonspor'un 29 yaşındaki Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius, bordo-mavili takımda kazandığı şampiyonluk ve ülkesinde kazandığı şampiyonluğu kıyasladı ve ilginç sözler söyledi

Cornelius'tan ilginç sözler

Trabzonspor’un Danimarkalı yıldızı Andreas Cornelius, şampiyonluk kutlamalarını anlata anlata bitiremedi. FC Kopenhag’la Danimarka’da kazandığı şampiyonluk ile Trabzonspor’la kazandığı şampiyonluğu kıyasladı. İşte Cornelius’un sözleri:

Kutlama tamamen çılgıncaydı. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Acil durum işaret fişeklerini ve binlerce havai fişeği gördüğümü hatırlıyorum. Dört maç kala şampiyon olduk. Günlerce türlü türlü kutlamalar oldu. Sonu gelmeyen bir parti gibiydi. Tüm partiler havalıydı. Öylece devam ettiler.

Son parti, yaklaşık 1100 kilometre uzaklıkta yapıldı Trabzon'dan 80 bin taraftarımızın bulunduğu İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'ndaydı. Türkiye şampiyonu olmak Danimarka’da şampiyon olmaktan daha büyük. Daha büyük ve daha zor bir lig. Birkaç iyi takım var. Taraftarlar, televizyon ve her türlü şeyle ölçüldüğünde, daha büyük bir lig.

TARAFTARI YERE GÖĞE KOYAMADI

Trabzonspor taraftarlarının inanılmaz olduğunu aktaran 29 yaşındaki oyuncu, “Taraftarlarımız hakkında şunu söyleyebilirim; şampiyonluğun nasıl kutlanması gerektiğini ve takımın nasıl desteklenmesi gerektiğini herkese gösterdiler. İnanılmaz duygulardı ve bu sezonu asla unutmayacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER