Çılgın plan ortaya çıktı! Gomis ve Nwakaeme...

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, mevcut oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye alıyor. Sörloth, Uğurcan ve Ekuban'ın yanı sıra Nwakaeme için de kapılar çalınmaya başladı. Hatta yıldız futbolcu ile ilgili çılgın bir planda ortaya çıktı. İşte Gomis ve Nwakaeme ile ilgili son detaylar...

Çılgın plan ortaya çıktı! Gomis ve Nwakaeme...

Süper Lig'e verilen araya lider giren Trabzonspor'da oynanan göze hoş futbol ve yıldız futbolcuların gösterdiği üstün performans transfer tekliflerini de beraberinde getirdi.

Uğurcan Çakır, Alexander Sörloth VE Ekuban gibi bir çok isim için dev takımların devreye girdiği iddia edilmiş, son olarak Abdülkadir Ömür için de Fransa'nın Nice takımının nabız yokladığı duyurulmuştu.

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek Şampiyonlar Ligi'nde yeniden boy göstermek isteyen bordo-mavililer kadrosunu da korumanın planlarını yapıyor.

Mevcut kadrosuna yapılacak 3,4 takviye ile gelecek sezonda şampiyonluk yarışında olmak isteyen Fırtına'nın yıldızları için yeni iddialar da gelmeye devam ediyor.

Son 2 sezondur gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Nwakaeme için de flaş bir iddia ortaya atıldı.
Daha önce yıldız futbolcu için devrede olan Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in bu kez çılgın bir plan üzerinde durduğu iddia edildi.

ÇILGIN PLAN ORTAYA ÇIKTI
Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal Riyad, Fransız yıldız Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılması durumunda yerine getirilecek ismi belirledi.

Ajansspor'un Suudi Arabistan basınından derlediği habere göre; Al Hilal'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bafetimbi Gomis'in yerine gelecek isim belli oldu.

NWAKAEME İÇİN DERVREYE GİRDİLER
Fahd Bin Navel başkanlığındaki Al-Hilal, Gomis'in sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar vermesi durumunda, yerine alternatif olarak Trabzonspor'dan Anthony Nwakaeme'yi transfer etmek istediği öğrenildi.

Haberde, 34 yaşındaki Fransız oyuncuya Ligue 2 ekiplerinden Toulouse'nin talip olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde geleceği ile ilgili bir açıklama yapan Gomis ise şunları söylemişti:

"Al-Hilal Riyad'da olmaktan dolayı çok memnunum ve orada pek çok kupa kazandım. Şu anda Türkiye ligine geri dönmeyeceğim. Al-Hilal taraftarlarına her zaman en iyisini vermek ve zaferler kazanmak elimden geleni yapacağım. Bu konuda bize oldukça destek veriyorlar."

Öte yandan bu sezon 28 maçta sahaya çıkan Bafetimbi Gomis, 19 gol ve 4 asist kaydetti.

Nijeryalı yıldız Nwakaeme ise bu sezon sahaya çıktığı 37 maçta 13 gol ve 11 asist yaptı. Nwakaeme'nin serbest kalma bedeli 6 milyon Euro.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER