Beşiktaş'ın efsanesinden Trabzonsporlu yıldıza övgü

Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden Les Ferdinand, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ferdinand, Süper Lig'in hakkında konuşurken Trabzonsporlu Sörloth hakkında görüşlerini aktardı.

Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden İngiliz oyuncu Les Ferdinand, yayıncı kuruluş beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Ferdinand, Süper Lig'in hakkında konuşurken Trabzonspor'un golcü oyuncusu Alexander Sörloth hakkında görüşlerini aktardı.

"Hala oyuncu avcısıyım"

"Şu an sadece futbol değil, bütün dünya etkilendi. Kötü zamanlar yaşıyoruz ama futbolun her şeye karşı bağışıklığı olduğunu da gördük. Futbol her zaman hayatta kaldı. Yaptığım iş çok fazla değişmedi. Hala oyuncu avcısıyım. Teknolojiyle oyuncuları izliyorum, işim şu anda da devam ediyor. Futbolun ve toplumun yararı için oyunların ertelenmesi doğru karardı. Bütün sporlara baktığınız zaman, her yer aynı durumda. (EURO 2020'nin ertelenmesi hakkında)"

"Beşiktaş'a çok teşekkür ediyorum"

"Hala Beşiktaş'ın sonuçlarına bakıyorum, iyi olup olmadıklarını kontrol ediyorum. Türkiye'deki günlerimden birçok anım var. Futboluma da olumlu yansıdı. Beşiktaş'a çok teşekkür ediyorum beni kabul ettikleri için, önemli bir zamandı benim için. Karius ve N'Koudou iyi oyuncular. İngiltere'de yeterince iyi zaman geçirmediler ama tekrar başarılı olmak adına iyi bir yere gittiler."

"Sörloth bence iyi bir oyuncu"

"Süper Lig, her geçen yıl güçleniyor. Türkiye'ye gitmeyi düşünen birçok oyuncuyla konuşuyorum. Sörloth bence iyi bir oyuncu. Buradayken biraz zorlanmıştı ama diğer seçenekleri değerlendirdi. Trabzonspor'da iyi bir iş çıkartıyor. Umarım tekrar istediği yere ulaşır"

"Cenk Tosun bence iyi iş çıkardı"

"Premier Lig'de bir kulübe geldiğinizde işler zor oluyor. Cenk Tosun bence iyi iş çıkardı. Teknik direktörü ve sahada oynadığı yer değişti. Ama şimdi gittiği yerde sevgi gösteriliyor. Neler yapabileceğini biliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER