Bazoer için Trabzonspor’a müjde Igor Tudor’dan

Trabzonspor'un istediği Riechedly Bazoer için Igor Tudor'dan müjdeli haber geldi... Marsilya'nın yeni hocası takımda Bazoer'i görmek istemedi. Bu da Trabzonspor'un işine geldi...

Bazoer için Trabzonspor’a müjde Igor Tudor’dan

Son bir kaç gündür Trabzonspor’a bonservisi elinde olan Riechedly Bazoer yazılıyor. Bordo-mavililer için müjdeli haber ise Fransa’dan… Daha doğrusu Igor Tudor’dan geldi.

"BAZOER, MARSİLYA'DAN AYRILACAK"

La Provence gazetesinin bildirdiğine göre Bazoer, gelecek sezon Marsilya formasını giymeyecek. Vitesse'den ayrıldığından beri yeni bir kulüp arayan defans oyuncusu, Fransız kulübünün gözdesiydi. Ancak olmadı.

BAZOER ŞUAN DA KULÜPSÜZ

Bazoer kısa süre önce Marsilya'ya ücretsiz bir transferle gidiyordu. Ancak hala kulüpsüz. Marsilya bunu değiştirmeyecek. French Football News ise Marsilya ile Bazoer arasında bir anlaşmaya vardı. Ancak Sampaoli gidip Tudor gelince Bazoer'in transferini durdurdu.

UTRECHT'İN GENÇ TAKIMIYLA ANTRENMAN YAPIYOR

Bazoer performansını korumak için FC Utrecht genç takımıyla antrenman yapıyor. Ancak, FC Utrecht ile bir sözleşme söz konusu değil. Bazoer gözünü yurtdışına dikti. Daha önce Feyenoord ile ilişkiliydi. Hollanda ekibi onu Ocak ayında Vitesse'den almak istedi. Ancak taraflar anlaşmaya varamadı. Bazoer'in daha önce Wolfsburg ve FC Porto'da başarısız deneyimleri vardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER