Abdülkadir Ömür hamlesi! İşte teklif...

France Football, Trabzonsporlu yıldız futbolcu Abdülkadir Ömür'ün Fransız ekibinin takibinde olduğunu yazdı. Bordo-mavili kulübü ikna edecek bir rakamın teklif edileceği belirtildi

Abdülkadir Ömür hamlesi! İşte teklif...

Trabzon’un son dönemdeki başarısı ve gençlerin iyi bir çizgi yakalaması, oyunculara olan talibi artırdı.

Yusuf Yazıcı’nın ayrılması sonrasında şimdi de özellikle kaleci Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür için ciddi transfer dedikoduları ortaya atıldı.

Fransa’nın etkili futbol dergisi France Football, bordo-mavili ekibin süper yeteneği Abdülkadir Ömür’ün Nice’in takibinde olduğunu yazdı.

France Football, Abdülkadir’i, “Trabzonspor’un tüm ön hücum hattında ve özellikle kanatlarda oynayabilen saldırgan orta saha oyuncusu, sol ayağını çok iyi kullanıyor. Fiziksel olarak ve oyun tarzı ile Lionel Messi veya Bernado Silva ile kolayca karşılaştırılabilecek, kafa karıştırıcı bir oyuncudur” sözleriyle yorumladı.

Haberde, Monaco’nun yaptığı, bonuslar hariç 16 milyon euroluk teklifin Trabzonspor tarafından reddedildiği hatırlatılırken, koronavirüs pandemisi yüzünden düşen piyasa yüzünden Nice’in, Trabzonluları 20 milyon euro civarında bir rakama ikna edebileceğinin tahmin edildiği vurgulandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER