Yılmaz Vural canlı yayında açıkladı! "TFF başkanlığına hazırım"

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural'dan TFF başkanlığı için sürpriz bir açıklama geldi. Yılmaz Vural, teklif gelmesi halinde TFF başkanlığı konusunda göreve hazır olduğunu söyledi

Yılmaz Vural canlı yayında açıkladı! "TFF başkanlığına hazırım"

Türkiye’de birçok takım çalıştıran deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, 1 Haziran 2019 tarihinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçiminde aday olabileceğini söyledi. Radyospor’a konuşan Yılmaz Vural, “TFF başkanlığı konusunda talep gelirse göreve hazırım. Seve seve bu görevi yaparım” ifadelerini kullandı.

Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yılmaz Vural, TFF seçimleri ile ilgili şunları söyledi:
“Ülke futbolunda sistem değişmeli. Yabancı sayısına yasak gelecek diyorlar, yasaklamakla ne çözülmüş? Biz neden oyuncu yetiştiremiyoruz? Şimdi 6+2+2 konuşuluyor, neden 6+2+2? Tribünde maçı izleyeceğiniz adama neden para ödeyeceksiniz? Bu arada ben de bu kurala karşıyım fakat karşı sunduğumuz tezlerinde elle görülür bir tarafı olmalı. Mesela hep kendime soruyorum. Kadrolarda neden 21 kişi var, 22. adama sandalye mi yoktu? Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde çalışmış bir teknik direktör olarak TFF başkanlığı için bir talep gelirse göreve hazırım. Seve seve bu görevi yaparım. Teklifi kabul ederim, bu donanıma sahibim. Niye hazır olmayayım? Futbola adanmış bir hayatım var. 39 yıldır bu camiada her şeyi gördüm.”

Milli Takım’ın başına geçen Şenol Güneş hakkında da konuşan Yılmaz Vural “Şenol Güneş hocama Milli takımımızda başarılar diliyorum. İnşallah özlediğimiz milli heyecan tekrardan gelir. Milli takımın problemi hoca ya da oyuncu sorunu değil, Milli takımın problemi sistem problemi” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER