Elif Aksu'nun yeni aşkı şaşırttı

Türk asıllı model Elif Aksu'nun adı Neymar'dan sonra şimdi de ünlü boksör Conor McGregor ile anılıyor. Birçok ülkenin medyasında yer alan habere göre Elif Aksu 1 aydır McGregor'la aşk yaşadığını iddia etti

Elif Aksu'nun yeni aşkı şaşırttı

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, geçen ay 27'nci yaş gününü verdiği partiyle kutlamıştı. Paris'te düzenlenen bu özel partiye damga vuran ise Türk model Elif Aksu olmuştu.

Fransız ve İngiliz medyası, Elif Aksu ile Neymar'ın aşk yaşadığına dikkat çekmişti. Bu aşkın bittiği ve Elif Aksu'nun yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Başta Romanya basını olmak üzere Hollanda ve İtalyan medyası, Elif Aksu'nun İrlandalı dünyaca ünlü boksör Conor McGregor'la birlikte olduğunu iddia etti.

Yaklaşık 1 aydır Conor McGregor'ın Londra'nın kuzeyindeki evinde yaşayan Elif Aksu'nun çok mutlu olduğu ifade edildi.

Almanya'da Munich Models, Londra'daki Storm Models, Milano'da Woman Direct Milano ve Tokyo'daki Cinq Deux gibi prestijli ajansıyla da anlaşan başarılı model Elif Aksu, "Conor McGregor ile aşk yaşıyor musun? Birçok gazetede iddialar var" sorusunu cevapsız bıraktı.

Elif Aksu, New York'ta da çok önemli defilelerde podyuma çıkma başarısı göstermişti.

Öte yandan Conor McGregor 9 yıldır Dee Devlin ile birlikte. Dee ve Conor McGregor'ın Conor Jack adında bir oğlu ve Croia adında bir kızları var.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER