Süper Ligin kaderi Güney Kore’ye bağlı!

Süper Lig'in yeniden başlaması için Güney Kore'de yapılacak uygulamalar büyük önem arz ediyor. Bu arada Kulüpler Birliği, TFF'den ligin adı için sponsor bulunmasını talep etti

Süper Ligin kaderi Güney Kore’ye bağlı!

Türkiye’de liglerin başlamasıyla ilgili 12 Haziran tarihi belirlendi… Pazartesi gününden itibaren ekipler sosyal mesafe kurallarına uyarak idmanlara başlayacaklar.

12 Haziran’ın net şekilde belirlenmesi için 8 Mayıs’ta oynanacak Güney Kore Ligi maçları ise TFF’nin ligleri başlatması için ciddi anlamda bir örnek olacak. Uzakdoğu ülkesinde yapılan uygulamalar yakından takip edilecek.

SÜPER LİGİN İSİM HAKKI İÇİN ZİRAAT BANKASI’YLA GÖRÜŞME
TFF ve Kulüpler Birliği yaşanan krizi en az hasarla atlatabilmek için çalışmalar yapıyor. Gelirlerin tamamen durduğu ortamda Kulüpler Birliği, TFF’ye Süper Lig'in isim hakkı için sponsor bulması tavsiyesinde bulundu. Hatta beraber çalışma yapılmasını istedi.

Kulüpler Birliği içinde yer alan kulüplerin hemen hemen tamamı isim sponsorluluğu için devlet kademeleri ile görüşülerek Ziraat Bankası’ndan sponsorluk alınmasını talep etti. En azından böyle bir sponsorluğun olmasının herkesi rahatlatacağının üzerinde duruldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER