Süper Lig'i sallayacak takas!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinden sonra kulislere düşen bomba iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Fenerbahçe ile Başakşehir arasında çok önemli bir takas pazarlığı gerçekleşti

Süper Lig'i sallayacak takas!

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Beşiktaş karşısında harika bir geri dönüşe imza atarak karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması da başladı.

Sarı-lacivertlilerin, Medipol Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci’yi transfer etmek istediği iddia edildi. Transferde takas konusu da gündemde.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve daha kaliteli bir kadroyla özlenen Fenerbahçe’yi geri getirmeye çalışan Başkan Ali Koç’un Başakşehir’den İrfan Can Kahveci’yi istediği ortaya çıktı.

Jailson-Eljif Elmas-Mehmet Ekici’den beklenen verimi alamayan Ersun Yanal’ın orta saha hattını güçlendirmek için Başakşehir’den İrfan Can Kahveci ismini verdiği öğrenilirken, Ali Koç’un Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldiği İrfan’a karşılık Ozan Tufan + para teklif ettiği belirtildi.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Başakşehir’in takas teklifini sezon sonuna bıraktığı ifade edilirken, Gümüşdağ’ın transfer görüşmeleri için şu an kapılarının kapalı olduğunu ilettiği bildirildi.

Takımdaki havayı bozmak istemeyen ve oyuncuların aklının karışmasına olabildiğince izin vermeyen Göksel Gümüşdağ’ın şimdilik kapılarını kapattığı belirtilirken temasların sezon sonuna kaldığı belirtildi.

(Takvim Gazetesi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER