Halil İbrahim Dervişoğlu, İstanbul'a mı transfer oluyor?

Halil İbrahim Dervişoğlu transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor

Halil İbrahim Dervişoğlu, İstanbul'a mı transfer oluyor?

Trabzonspor'un uzun süredir ilgilendiği Halil Dervişoğlu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Trabzonspor'un transferine yoğun çaba harcadığı Halil Dervişoğlu'nun yüksek maliyeti nedeniyle bordo mavili takım geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Hollanda ekibi Rotterdam'ın istediği bonservisi karşılayamayan Trabzonspor genç oyuncunun transferini rafa kaldırarak farklı alternatiflere yönelmek zorunda kaldı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DEVREYE GİRDİ!
Trabzonlu ve Trabzonsporlu olan Halil Dervişoğlu için Beşiktaş ve Galatasaray'ın devreye girdiği ve bu transferde ısrarcı oldukları iddia edildi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın ısrarla istediği Halil Dervişoğlu için Hollanda ekibi Rotterdam'ın da sözleşme uzatma talebi bulunuyor. 

Rotterdam, Halil Dervişoğlu ile 5 yıllık sözleşme uzatmak istiyor fakat Halil İbrahim Dervişoğlu bu teklife sıcak bakmıyor. 

SON GÖRÜŞME YAPILDI! 
Halil Dervişoğlu için son teklifini 1 milyon euro olarak yapan ve bu teklifin üzerine çıkamayacağını belirten Trabzonspor bu transferde beklemeye geçti.

Trabzonspor'un transferde geri adım atmasının ardından İstanbul takımlarıyla temasa geçen Rotterdam'ın bu transferde izleyeceği yol belirsizliğini koruyor.

Trabzonlu ve Trabzonsporlu olan Halil İbrahim Dervişoğlu ise halen Trabzonspor'dan hamle bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER