Deniz Türüç bombası patladı!

Daha önce Babel, Şener, Adem, Ozornwafor ve Jimmy Durmaz'ı kadrosuna katan Galatasaray bir bomba daha patlatmak üzere... 

Deniz Türüç bombası patladı!

Galatasaray’da Deniz Türüç defteri yeniden açıldı. Cim-Bom, Kayserispor’un yıldız futbolcusunu Fenerbahçe’ye kaptırmak istemiyor.

Yönetim daha önce 2.5 milyon euro teklif ettiği Kayserispor’a bu kez 3.5 milyon önermeye hazırlanıyor.

Teknik Direktör Fatih Terim’in kanat ve 10 numara oynama özelliği nedeniyle 26 yaşındaki futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenidi.

Bu gelişme üzerine 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın bu hafta Deniz işini bitirmek için Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile biraraya geleceği bildirildi

Kıyasıya rekabet Kayserispor ile bir yıllık sözleşmesi kalan Deniz Türüç için Fenerbahçe’nin de devrede olduğu bilinirken, kulübünün nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

Galatasaray son olarak Kayserispor’a Valentine Ozornwafor’u bedelsiz olarak kiralarken, Fenerbahçe ise opsiyon maddesini kullanıp Ümraniyespor’dan aldığı Yasir Subaşı’yı Kayserispor’a vererek büyük bir jest yapmıştı.

İki ezeli kulüp Vedat Muric’ten sonra Deniz Türüç için de kıyasıya bir rekabete girerken, sarı-kırmızılı ekibin bu kez pazarlık masasına daha güçlü oturmasının beklendiği bildirildi.

(Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER