Bakambu için 2.5 milyon euro hazır

Beijing Guoan kariyerini tamamlayıp Avrupa'ya dönmeye hazırlanan Cedric Bakambu için takımlar sıraya girdi. Fransız ve İspanyol kulüplerinin istediği 30 yaşındaki Kongolu golcü oyuncu için Türkiye'den de hem Fenerbahçe hem de Galatasaray devrede. Daha önce Bursaspor forması giyen Bakambu'nun Süper Ligi tanıması da büyük avantaj. Üstelik bonservisi de olmaması Ocak'ta iki dev kulübü karşı karşıya getirecek gibi duruyor

Bakambu için 2.5 milyon euro hazır

Daha önce Bursaspor’da forma giyen Cedric Bakambu, Avrupa’nın devlerinin listesinde… Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gözdesi olan Kongolu oyuncu için Africa Top Sport geniş kapsamlı bir haber yaptı.

Habere göre; Cédric Bakambu, önümüzdeki kış transfer döneminde ilgi çekici bir isim olacak. Birkaç gün önce Pekin Gouan ile yaptığı sözleşmesi biten Kongolu futbolcu, Avrupa'ya dönme arzusunu açıkladı.

Bakambu için savaşan Avrupa'nın büyükleri var. Edinilen bilgiye göre Barcelona, Sevilla , Villarreal, Valencia, Betis, Galatasaray ve Fenerbahçe Kongo'ya ilgi gösterdi.

Villarreal oyuncuyu İspanya’ya geri getirmek için yıllık 2,5 milyon euro’luk bir maaş teklif etti. Liste kesinlikle net değil. Yetenekli bir oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden takımında görme ihtimali herkesin iştihanı kabarttı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER